Zwembadbouw

Het is natuurlijk een luxe als u in het bezit bent van een eigen zwembad. Of dit nu een houten bad, staalwand bad of zelfs een opblaasbaar zwembad is; niets is zo fijn als bij mooi weer een plons te kunnen nemen in uw eigen bad!

 

Nog fijner is het als het zwembad helemaal naar uw eigen wens is gebouwd en perfect geïntegreerd is in uw tuin. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor het bouwen van een bouwkundig bad.

 

Bij ons is alles mogelijk, maar niets moet: u kunt aan de hand van onze adviezen en gratis tekeningen zelf aan de slag met het bouwen van een zwembad maar u kunt het geheel ook aan ons uit handen geven.

 

Bouwkundige baden

Deze baden kunnen zowel binnen in huis als buiten in de tuin gebouwd worden.Een bouwkundig bad wordt volledig op maat gemaakt en kan in elke afmeting, diepte en vorm gemaakt worden.Omdat wij veel bouwkundige baden maken en u dit graag presenteren in een mooie website hebben wij de site www.poolrunner.nl gelanceerd.

 

U krijgt op deze website een duidelijk beeld van alle verschillende soorten bouwkundige baden (skimmerbaden, overloopbaden, onderloopbaden en infinity baden).

 

Doordat wij op deze website vele tientallen foto’s van onze klanten hebben geplaatst krijgt u ook een duidelijk beeld van onze kunde.

 

 

Stalen wand baden

Een staalwand bad is een zwembad dat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand.Er zijn diverse merken, vormen en maatgevingen van staalwandbaden in omloop; elk met zijn eigen specificaties. Zo zijn er ronde staalwandbaden met een mooi houten look welke fraai zijn om (gedeeltelijk) boven de grond te plaatsen als ook witte ovale staalwandbaden welke enkel in de grond mogen worden geplaatst.

 

 

Polyester baden

Polyester zwembaden zijn zwembaden uit één stuk. Dit bad wordt middels zwaar transport bij u afgeleverd en met een takel ineens in uw tuin op zijn plaats gezet.Polyester zwembaden zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit glasvezel versterkt polyester. Voordelen van polyester zwembaden is dat het materiaal altijd glad is afgewerkt, een gesloten structuur heeft, tegen een stootje kan en dat het gladde oppervlak vuil van wanden en bodem weert.

 

 

(Tijdelijke) opzetbaden

Dit zijn baden welke de mensen bij goed weer opzetten (dus ergens begin van het seizoen) en vervolgens bij slecht weer (meestal einde seizoen) weer opbergen in de schuur