Het is natuurlijk heerlijk om tijdens de warme dagen een plons te kunnen nemen in je eigen zwembad. Bovendien maakt een zwembad het uiterlijk van je tuin ook helemaal af naast dat het bad heerlijke ontspanning biedt. Wij kunnen je zwembad helemaal naar eigen wens bouwen.

 

Hieronder in ons portfolio staat een klein gedeelte van al gerealiseerde projecten om je een indruk te geven wat voor mogelijkheden er zijn. Wil je meer informatie over een zwembad? Kom dan eens langs in onze showroom in Roosendaal of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

null

In het centrum van Bergen op Zoom is dit zwembad geheel door ons aangelegd. Bekijk de volledige aanleg van begin tot eind hier.

null

Bij dit zwembad met poolhouse hebben wij van de grond af aan alles gerealiseerd. Bekijk het project van begin tot eind hier.

null

Impressie foto van een rond staalwand zwembad aangelegd in Zegge.

null

Voor 'Elite Spa' in Zoetermeer hebben we dit binnenbad mogen realiseren. Bekijk hier meer.

null

Dit schitterende overloop zwembad is aangelegd door ons in hartje Rotterdam. Bekijk dit project van begin tot eind door hier te klikken.

null

Houten zwembad gerealiseerd door ons in Essen

null

Polyester zwembad in Breda

null

Impressie foto van een rond staalwand zwembad aangelegd in Etten-Leur.

null

Bouw bad met randstenen in Vrouwenpolder. Bekijk de aanleg van het zwembad van begin tot eind.

null

Aangelegd staalwandbad in Etten-leur. Bekijk de volledige aanleg van begin tot eind hier.

null

Voor onze klant hebben wij een compleet zwembad gebouwd. De witte folie maakt dat het water extra helder oogt. Bekijk de aanleg van dit bad van begin tot eind.

null

In Oud-Alblas hebben wij dit zwembad volledig gerenoveerd.

null

Een prachtig aangelegd zwembad in Sint-Willebrord. Bekijk de aanleg van het zwembad van begin tot eind.

null

Aanleg zwembad met opbouw roldeck in Halsteren

null

Bij dit overloop zwembad hebben wij de volledige technische zwembad installatie plus afwerking van het bad mogen verzorgen. Bekijk de aanleg van het zwembad van begin tot eind.