Het is natuurlijk heerlijk om tijdens de warme dagen een plons te kunnen nemen in je eigen zwembad. Bovendien maakt een zwembad het uiterlijk van je tuin ook helemaal af naast dat het bad heerlijke ontspanning biedt. Wij kunnen je zwembad helemaal naar eigen wens bouwen.

 

Hieronder in ons portfolio staat een klein gedeelte van al gerealiseerde projecten om je een indruk te geven wat voor mogelijkheden er zijn. Wil je meer informatie over een zwembad? Kom dan eens langs in onze showroom in Roosendaal of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

null

Dit prachtige zwembad in het centrum van Bergen op Zoom is geheel door ons aangelegd. Bekijk de volledige aanleg van begin tot eind hier.

null

Dit zwembad met poolhouse hebben wij van de grond af aan gerealiseerd. Bekijk het project van begin tot eind hier.

null

Impressie foto rond staalwand zwembad in Zegge

null

Dit binnenzwembad hebben wij mogen realiseren voor 'Elite Spa' in Zoetermeer. Bekijk de bouw van begin tot eind hier.

null

Dit schitterende overloop zwembad is aangelegd door ons in hartje Rotterdam. Bekijk dit project van begin tot eind door hier te klikken

null

Houten zwembad gerealiseerd door ons

null

Polyester zwembad in Breda

null

Rond staalwand zwembad aangelegd te Etten-Leur.

null

Aanleg bad met randstenen in Vrouwenpolder

null

Impressie foto van aangelegd zwembad te Etten-leur

null

Voor onze klant hebben wij een compleet zwembad gebouwd. De witte folie maakt dat het water extra helder oogt. Bekijk de aanleg van dit zwembad van begin tot eind.

null

In Oud-Alblas hebben wij dit zwembad volledig gerenoveerd

null

Een prachtig aangelegd zwembad in Sint-Willebrord. Bekijk de gehele aanleg hier.

null

Aanleg zwembad met opbouw roldeck

null

Bij dit schitterende overloop zwembad hebben wij de volledige technische zwembad installatie plus afwerking van het bad mogen verzorgen. Bekijk de aanleg van het zwembad van begin tot eind.