ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN WASSENAAR?

 

APP A Perfect Pool; voor het laten aanleggen of zelf bouwen van een zwembad in Wassenaar.

Elke dag zijn wij wel bezig met het aanleggen of renoveren van zwembaden. Een gedeelte van onze klanten bevinden zich in de regio Wassenaar dus APP is meerdere malen per jaar te vinden in de buurt van Wassenaar. Voor ons maakt het niet uit of u uw eigen zwembad wilt bouwen of dat u dat volledig uitbesteedt aan A Perfect Pool. Wij kunnen u van dienst zijn met het vernieuwen van uw randtegels, het plaatsen van een warmtepomp, het plaatsen van een lamellenafdekking of het dichten van uw lekkage.

 

 

APP zit gevestigd in Roosendaal, maar heeft al een groot aantal zwembaden aangelegd en onderhouden in de regio Wassenaar. Met regio Wassenaar kunt u onder andere denken aan: Leiden, Den Haag, Voorburg, De Kieviet, Voorschoten, Zoetermeer, Rokkeveen, Scheveningen, Rijswijk en Delft.

 

Renovatie van een zwembad te Wassenaar

 

Waarom wij de ideale partner zijn voor uw zwembad!

A Perfect Pool is de ideale partner, omdat bij ons alles mag en niets moet. Samen met ons bepaalt u wat er gaat gebeuren. Wilt u bepaalde gedeeltes voor de bouw van uw zwembad zelf doen, alles uitbesteden aan APP of wilt u uw zwembad zelf aanleggen? Bij ons kan nagenoeg alles! Enkele voorbeelden zijn:

-Het zwembad bouwt u geheel zelf (zelfbouw). De materialen en producten dat u nodig heeft koopt u bij APP en u krijgt alle expertise van onze zwembadprofessionals er gratis bij. Wij maken geheel kosteloos een bouwtekening voor uw zwembad, zodat u precies weet welke onderdelen u op welke plek moet monteren.

-U legt uw zwembad aan doormiddel van zelfbouw, maar u kiest ervoor APP uw zwembad met folie te laten bekleden, zodat u zeker weet dat uw zwembad op geen enkele plek kan gaan lekken. Het bekleden van uw zwembad met folie is volgens de meeste mensen de moeilijkste taak voor het bouwen van een zwembad.

-Zoals in voorbeeld twee, maar u kiest ervoor om de filtratie en andere technische aspecten uit te besteden aan A Perfect Pool.

-U draagt het aanleggen van een zwembad geheel over aan ons.

-U geeft ons de verantwoordelijkheid over uw gehele tuin en wij zorgen ervoor dat u uw tuin niet meer terug herkend.

 

Reparatie van een zwembad te Wassenaar

 

Bijna alle werkzaamheden voor het aanleggen van een zwembad voert APP A Perfect pool zelf uit. Hierdoor besparen wij u een hoop gedoe met andere aannemers en zo houden wij het bouwen van een zwembad voor u zo goedkoop mogelijk.

 

Wel of geen zwembad kopen?

De meeste mensen denken er goed over na voordat ze een zwembad gaan kopen. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor al uw vragen over het bouwen en onderhouden van een zwembad. In bijna alle tuinen kunnen wij een zwembad plaatsen. Het maakt ons niet uit of uw tuin klein of rechthoekig is of misschien schuin afloopt, wij kunnen u altijd helpen met uw keuze, zodat u geen twijfels meer heeft voor het kopen van een zwembad. Wij kunnen een staalwand zwembad, een polyester zwembad, een houten zwembad en onze voorkeur een bouwkundig zwembad voor u aanleggen.

 

Renovatie van een binnenbad te Scheveningen

 

Wij nodigen u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen of een keer langs te komen in onze showroom. In onze showroom kunnen wij u alles laten zien, demonstreren en uitleggen over de verschillende soorten van zwembaden, de verschillende afdekkingen, verwarmingen, waterbehandelingen etc.

 

Weet u nog niet zeker of u een zwembad wilt kopen? Bel ons direct of neem contact met ons op!