ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN TILBURG?

 

APP A Perfect Pool: Voor het aanleggen of zelf bouwen van uw zwembad in Tilburg.

 

Doordat wij al jaren de zwembadspecialist zijn bij u in de regio hoeven wij u niet te vertellen over ons bestaan. Als u een zwembad wil laten bouwen, een compleet zwembad in de tuin wil laten plaatsen of een kant en klaar zwembad wilt bent u bij A Perfect Pool op het juiste adres. Naast dat wij zwembaden verkopen, verkopen wij ook andere producten zoals zwembadpompen, lamellenafdekkingen, warmtepompen, zwembad chloor, etc. Maar ook voor renovatiewerkzaamheden, folie voor uw zwembad, randstenen etc. bent u aan het juiste adres.

 

Renovatie van een zwembad te Dongen

 

Met ons pand zitten wij in Roosendaal maar ook voor zwembadbouw of een zwembadrenovatie in de regio van Tilburg hebben wij veel tevreden klanten. Er zijn mooie zwembaden van ons te vinden in Tilburg, Gilze, Rijen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Goirle, Loon op Zand, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout, Dongen, Riel, Hilvarenbeek en een van de anderen omliggende woonplaatsen.

 

 

Waarom kunt u voor APP A Perfect Pool kiezen?

Het belangrijkste wat wij vinden is dat alles naar wens van de klant uitgevoerd moet worden. Bij ons is de klant nog steeds koning, alles mag en niets moet. Samen met u gaan we kijken naar de mogelijkheden.

 

U kunt zelf bepalen wat voor zwembad u wilt aanschaffen en dus zelf de kosten in de hand kunt houden. Hieronder een paar opties.

-Wij kunnen alles voor u doen van het graafwerk tot het aansluiten van het bad. Niks is ons teveel gevraagd. Dit is natuurlijk wel de meest prijzigste optie

-Om het totaal plaatje compleet te maken kunnen wij ook de tuin aanleggen. Dit doen we doormiddel van terrastegels rond het zwembad, de beplanting of een tuinhuis. U kunt het zo gek niet bedenken of wij voeren het voor u uit.

-U gaat het zwembad helemaal zelf bouwen en koopt de materialen bij ons. U krijgt van ons van het begin tot het eind gratis advies en kosteloos een tekening met hoe het zwembad eruit komt te zien. Zo voorkomt u dat de inbouwdelen verkeerd gemonteerd worden. Mocht er tijdens de bouw van het zwembad nog vragen zijn kunt u altijd ons nog inschakelen voor advies.

-Als u zelf het zwembad aanlegt is het aanleggen van een folie vaak een lastige klus. Dit kunt u door ons laten doen net als het opbouwen van de technische ruimte. Aan u de keus! Zo als u ziet mag alles en moet niks. Voor het kopen van een zwembad kunt u dus altijd bij ons terecht.

 

Nieuwbouw zwembad in Oisterwijk

 

Bijna alle zaken die te maken hebben met het aanleggen van een zwembad voeren wij van APP A Perfect Pool zelf uit. U als klant heeft dus maar een bedrijf te maken, dit bespaart tijd en kosten.

 

Het kopen van een zwembad is makkelijk maar het aanleggen daarvan is niet zo makkelijk dan dat het lijkt. In de zwembadbranche geld daarom ook het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Alle bouwkundige werken besteden wij altijd uit aan Franken bouwbedrijf zij zijn onze vaste partner voor het aanleggen van zwembaden binnen heel de Benelux. Waarom wij alleen met de firma Franken samenwerken leest u hier.

 

Wilt u meer informatie over het aanleggen of zelf bouwen van een zwembad?

Zoals hierboven ook al staat beschreven alles kan maar niks moet. Afhankelijk van wat u zelf wilt doen aan het zwembad en het budget wat u heeft voor het zwembad is er altijd wel een bad te plaatsen in uw tuin! Wat alleen de vraag is, is wat voor bad het gaat worden. Wij nodigen u daarom graag uit om eens langt te komen, dan komen we er samen ongetwijfeld uit. De koffie staat klaar voor u!

 

In onze mooie showroom kunnen wij u tevens ook demonstraties en informatie geven over onder andere de verschillende soorten zwembaden, diverse afdekkingen, verwarmingen, en nog veel meer.

 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons direct op of neem contact met ons op!