ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN ROOSENDAAL?

 

APP A Perfect Pool; voor zelfbouw of complete aanleg van uw zwembad in Roosendaal.

Wij zijn de zwembad specialist bij uitstek en bij ons kunt u terecht voor de zelfbouw van een zwembad maar ook voor het laten aanleggen van een zwembad zonder zelf iets te hoeven doen. Ook voor zwembadrenovatie, spa baden en sauna’s bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij zijn gevestigd in Roosendaal, maar ook voor het aanleggen van een zwembad in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele honderden tevreden klanten voor zwembadaanleg in de plaatsen rondom Roosendaal zoals Bergen op Zoom, Wouw, Heerle, Steenbergen, Kruisland, Oud-Gastel, Zegge, Sprundel, Rijsbergen, Zevenbergen, Oosterhout, Fijnaart, Halsteren, Hoogerheide, Etten-Leur, Sint-Willebrord en Breda.

 

 

Onze kracht ?

Als u bij ons een zwembad wilt kopen geldt: alles mag en niets moet! Bij ons bepaald u zelf wat er gebeurd. Enkele voorbeelden:

-U bouwt het zwembad zelf en koopt bij ons enkel de materialen. Geheel kosteloos kunnen wij u voorzien van tekeningen zodat u precies ziet op welke posities u de inbouwdelen moet monteren.

-Idem als boven alleen laat u het zwembad door ons wel van folie voorzien. Dit is toch iets wat voor de meeste zelfbouwers een onmogelijke klus is.

-Het zwembad doet u zelf bouwen maar besteed het installeren van de technische ruimte aan ons uit.

-Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad.

-Idem als boven maar ook uw tuin leggen wij aan!

 

Nagenoeg alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, u heeft dus te maken met één bedrijf als u een zwembad of zwembadonderdeel bij ons koopt. Dit scheelt vaak tijd en is kosten besparend!

 

Een door ons gebouwd zwembad in Roosendaal

 

Het goed aanleggen van een zwembad is niet zo makkelijk als het lijkt en daarom is ook het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ van toepassing. De bouwkundige werkzaamheden laten wij dan ook altijd uitvoeren door Franken Bouwbedrijf. Zij zijn onze vaste partner voor de aanleg van een zwembad binnen heel de Benelux. Waarom wij enkel samenwerken met firma Franken leest u hier.

 

Door ons gerealiseerd zwembad in Roosendaal

 

Meer informatie over het (laten) aanleggen van een zwembad ?

Nogmaals: Alles mag en niets moet ! Afhankelijk van uw wensen kan er altijd een zwembad bij u gebouwd worden. Of dit een staalwandbad, polyesterbad, houten bad of bouwkundig bad wordt is afhankelijk van uw budget en of of dit door ons of deels door uzelf wilt laten bouwen. Samen met u komen we er vast aan uit.

 

Een door ons aangelegd en onderhouden zwembad in Roosendaal

 

Of u zelf een zwembad in de tuin wilt gaan bouwen en daarbij wat hulp nodig heeft, een buitenzwembad door ons wilt laten aanleggen, of er nog niet aan uit bent…. kom geheel vrijblijvend bij ons langs om u nader te laten informeren

 

Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles laten zien en uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

 

Bel ons direct of neem contact met ons op!