ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN OUDDORP?

 

Een zwembad aanleggen of zelf bouwen in Ouddorp?

Indien u een zelfbouwzwembad wilt kopen of een zwembad wilt laten aanleggen bent u bij APP A Perfect Pool aan het juiste adres. Door onze ruime voorraad aan producten voor het bouwen van een zwembad zijn wij de zwembadspecialist in uw regio. Ook voor het renoveren van uw zwembad, het aanleggen van lamellen, randstenen of zwembadfolie kan u terecht bij APP A Perfect Pool.

 

Nieuwe lamellen geplaatst in Ouddorp

 

APP A Perfect Pool is gevestigd in Roosendaal, op slechts een uurtje rijden van Ouddorp. In regio Ouddorp zijn wij onder andere actief in Visschershoek, Oostdijk, Goedereede, Stellendam, Renesse en andere omliggende plaatsen.

 

Waarom een zwembad van APP A Perfect Pool?

Voor u over gaat tot het kopen van uw zwembad of het aanleggen van uw zelfbouw zwembad heeft u verschillende keuzes die u moet maken. Belangrijk is het om te denken aan uw budget, uw ruimte en uw gewenst zwembad. U heeft onder andere de keuze welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren:

-Een eerste optie is om het zwembad door ons te laten aanleggen. Indien u wenst is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de bestrating en beplanting door ons te laten aanleggen, eventueel met een bijpassend tuinhuis. Met deze optie heeft u zelf geen werk aan het bouwen van het zwembad.

-U kunt ook ervoor kiezen om zelf het zwembad aan te leggen maar de technische werken door ons te laten uitvoeren. De werken waar veel particulieren moeilijkheden ondervinden zijn bijvoorbeeld het bouwen van de technische ruimte en het zwembad bekleden met zwembadfolie. Uiteraard kunnen wij hierbij helpen bij het aanleggen van het zwembad.

-Een laatste optie is om het zwembad helemaal zelf te bouwen. U kunt de materialen voor een zelfbouw zwembad bij ons kopen en wij verzorgen de tekeningen van de bouw van het bad. Zo bent u zeker dat er geen fouten gemaakt worden bij het bepalen waar de inbouwdelen gemonteerd moeten worden. Bij APP A Perfect Pool bent u zeker van de laagste prijs doordat wij bij de grotere zwembadbouwers behoren en dus groot kunnen inkopen.

 

Nieuw bad geplaatst in Hellevoetsluis

 

Naast de keuze wie de werken uitvoert heeft u ook de keuze uit verschillende soorten zwembaden. Zo heeft u de keuze tussen een staalwand zwembad, een polyester zwembad, een houten zwembad of een bouwkundig zwembad. Elke type zwembad heeft zijn voor- en nadelen en hierbij kunnen wij u gepast advies geven. Zo bent u zeker dat u een zwembad koopt wat bij uw wensen aansluit.

 

Bij het aanleggen en renoveren van een zwembad voert APP A Perfect Pool bijna alles zelf uit. Dit is tijd-

en kostenbesparend. Bij het aanleggen van een professioneel zwembad zoals een overloopzwembad of

infinity zwembad besteden wij de bouwkundige werken altijd uit aan Franken Bouwbedrijf. Dit is onze

vaste partner voor het aanleggen van een zwembad binnen de Benelux. Waarom wij kiezen voor Franken

Bouwbedrijf kunt u hier lezen.

 

Onderhoudswerkzaamheden in Ouddorp

 

Om de mogelijkheden te bespreken en u te helpen bij uw keuze bent u uiteraard altijd welkom in onze showroom. In de toonzaal kunnen we u de verschillende opties laten zien, producten demonstreren en een gedetailleerde uitleg geven. Ook indien u vragen heeft betreffende een renovatie, verwarming, waterbehandeling of iets anders bent u altijd welkom.

 

Bel ons direct of neem contact met ons op!