ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN KAPELLEN?

 

Een zwembad aan laten leggen of helemaal zelf bouwen in Kapellen?

APP A Perfect Pool is de uitzonderlijke specialist in het aanleggen van een zwembad of het leveren van materialen om het zwembad zelf te bouwen in uw regio. Of u nu zelf een zwembad wilt gaan bouwen en u alleen voor advies en materialen bij ons komt of wij mogen bij u het zwembad aanleggen; Alles bij ons is mogelijk.

Voor het vervangen (renoveren) van producten zoals lamellen, randstenen of zwembadfolie herplaatsen bent u bij ons op het juiste adres. De kwaliteit is niet van onze prijzen af te lezen, bij ons krijgt u namelijk de laagste prijs garantie. Doordat wij tot de grotere zwembadbouwers horen kunnen wij producten groot inslaan en zo geniet u van de beste prijzen.

 

 

Wij zitten met onze toonzaal in Roosendaal, dit is ongeveer 30 minuten rijden bij u vandaan. Een paar van onze werken zijn te vinden in Kapellen, Brasschaat, Kalmthout, Antwerpen, Stabroek, Putte, Ossendrecht (Nederland) en andere omliggende woonplaatsen

 

Een tevreden klant in Kapellen

 

Wat is de kracht van APP A Perfect Pool?

Onze sterke eigenschap is dat alles mag en niets moet. Samen met u kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn om een zwembad aan te leggen of zelf te bouwen in de regio Kapellen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een zwembad aan te leggen. Hieronder worden een paar opties weergegeven;

-U gaat het zwembad helemaal zelf bouwen maar haalt alle materialen bij APP A Perfect Pool. Wij verzorgen geheel kosteloos bouwtekening zodat u geen fout kunt maken op welke plaatsen in het zwembad u de inbouwdelen moet monteren.

-U kunt zelf het zwembad bouwen net als hier boven staat omschreven, maar u laat door APP A Perfect Pool de folie en de technische ruimte plaatsen. Dit is wat particulieren vaak als een lastige klus ervaren.

-Wij kunnen heel het zwembad voor u realiseren van het begin tot het eind. Zo hoeft u helemaal niks te doen

-Net zoals hierboven staat omschreven kunnen wij alles van het begin tot het eind realiseren. Zelfs het aanleggen van de tuin met beplanting, bestrating, en nog veel meer!

 

Renovatiewerkzaamheden zwembad Kapellen

 

Zoals u ziet is er veel keuze in het aanleggen van een zwembad. Bijna alle werkzaamheden voert APP A Perfect Pool zelf uit, u heeft dus maar te maken met een bedrijf. Dit is tijd- en kosten besparend.

 

Een professioneel zwembad kopen is makkelijk maar het aanleggen ervan is niet zo makkelijk als het lijkt. Het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is hier dus van toepassing. Alle bouwkundige werken besteden wij daarom uit aan Franken Bouwbedrijf. Dit is onze vaste partner voor het aanleggen van zwembaden in de Benelux. Waarom wij alleen met Franken Bouwbedrijf samenwerken leest u hier.

 

Zelfbouw zwembad te Kapellen

 

Wilt u meer informatie over het bouwen van een zwembad of het aan laten leggen van een zwembad?

Wij nodigen u graag uit in onze toonzaal waar u meer informatie kunt krijgen over de verschillende mogelijkheden. Bij ons kan alles en moet niks, samen meet u kunnen we kijken welke mogelijkheid het beste bij u past. In onze mooie grote toonzaal kunnen wij u alles laten zien en uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, afdekkingen verwarmingen en nog veel meer. De koffie staat klaar voor u!

 

Bel ons direct of neem contact met ons op!