ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN KALMTHOUT ?

 

APP A Perfect Pool; voor het zelf bouwen of het aan laten leggen van een zwembad in Kalmthout. Met trots kunnen we zeggen dat we de zwembad specialist bij uitstek zijn in deze regio. Of u nu zelf een zwembad wilt bouwen en alleen voor de adviezen en materialen bij ons terecht wilt of dat u een compleet binnenzwembad of buitenzwembad wilt laten aanleggen door ons: alles is bij ons mogelijk. Ook voor zwembadrenovaties zoals het vervangen van zwembad lamellen, randstenen of zwembadfolie zijn wij de aangewezen partij. Onze kwaliteit leest u niet af aan de prijzen; wij hebben de laagste prijsgarantie. Mede doordat wij tot de grotere zwembadbouwers behoren kopen wij groot in en genieten de beste kortingen. En dat merkt u dan ook aan de prijzen.

 

Een bad waar de accessoires hebben geleverd in Kalmthout

 

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Roosendaal (Nederland) hebben wij onze meeste klanten zitten in Kalmthout en omstreken. Wij leggen regelmatig zwembaden aan in de regio van Kalmthout zoals Putte, Wildert, Wuustwezel, Stabroek, Essen, Kapellen, Brecht, Nieuwmoer, Huijbergen, Ossendrecht en Antwerpen.

 

 

Maar wat is dan onze kracht ?

Onze sterke eigenschap is dat bij ons alles mag en niets moet Samen met ons bepaald u zelf wat er gebeurd bij een zwembad aanleggen in Kalmthout en regio. Zo zou u een van de volgende mogelijkheden kunnen kiezen:

-U bouwt helemaal zelf het bad. U koopt bij ons alleen maar de materialen. Wel verzorgen wij geheel kosteloos bouwtekeningen zodat u geen fout kunt maken op welke plaatsen in het zwembad u de inbouwdelen gaat monteren.

-Als boven, alleen laat u het zwembad wel door ons van zwembadfolie voorzien. Het plaatsen van de folie is toch iets wat voor de meeste particulieren een te moeilijke klus is.

-Het zwembad bouwt u zelf, maar u laat het installeren van de technische ruimte door ons doen.

-U doet helemaal niets; wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad.

-Net als boven, maar u laat ook uw tuin door ons aanleggen (beplanting, bestrating, etc.).

 

Bijna alle werkzaamheden voert APP A Perfect Pool zelf uit, dus u heeft te maken met één bedrijf. Ongeacht wat u van plan bent te kopen. Dit bespaart vaak tijd en is kostenbesparend!

 

Een door ons gebouwd opbouwzwembad in Essen

 

Een professioneel zwembad kopen vervolgens aanleggen is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom is ook het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ van toepassing. De bouwkundige werken besteden wij dan ook altijd uit aan Franken Bouwbedrijf. Zij zijn ons vast contact voor het aanleggen van een zwembad binnen heel de Benelux. Waarom wij enkel samenwerken met bouwbedrijf Franken leest u hier.

 

Wilt u meer informatie inwinnen over het bouwen (of laten bouwen) van een zwembad ?

Nogmaals: Alles is mogelijk maar niets moet ! Afhankelijk van wat uw wensen zijn kan er altijd een zwembad bij u in de tuin gebouwd worden. Afhankelijk van uw budget wordt dit een staalwandbad, een polyesterbad, een houten bad of (onze voorkeur) een bouwkundig bad. Samen met u komen we er ongetwijfeld aan uit.

 

 

Zwembad kopen Kalmthout? :

Hierboven een tevreden klant in Kalmthout

 

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend bij ons langs te komen in de showroom. Ongeacht of u zelf een zwembad in de tuin wilt gaan bouwen en daarbij wat hulp nodig heeft, een buitenzwembad door ons wilt laten aanleggen, of er nog niet aan uit bent…. De koffie staat voor u klaar !

 

In onze mooie grote showroom kunnen wij u alles laten zien en uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van afdekkingen, verwarming, waterbehandeling, etc.

 

Bel ons direct of neem contact met ons op

voor een zwembad bouwen Kalmthout en omstreken of voor zwembad zelfbouw Kalmthout en omstreken !