ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN BREDA?

 

Zwembad aanleggen of zelf een zwembad bouwen in Breda?

 

Bij APP A Perfect Pool bent u dan aan het juiste adres. Met onze ruime collectie aan producten voor het aanleggen of het zelf bouwen van een zwembad zijn wij dé zwembad specialist bij u in de regio. Ook voor renovaties en het aanleggen van lamellen, randstenen of zwembadfolie bent u op het juiste adres

 

Renovatie zwembad Breda

 

De kwaliteit van onze producten leest u niet af aan de prijs, wij hebben namelijk de laagste prijs. Dit komt doordat wij bij een van de grotere zwembadbouwers horen kunnen wij groot inkopen en kunt u genieten van de laagste prijs.

 

 

Wij zijn met onze showroom gevestigd in Roosendaal, ongeveer 20 minuten van Breda vandaan. In onze showroom staan verschillende producten gepresenteerd zodat u een betere indruk kunt krijgen. In de regio Breda hebben wij al verschillende tevreden klanten, de zwembaden die wij hebben gerealiseerd zijn in Breda, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Dorst, Bavel, Rijsbergen, Prinsenbeek, Ulvenhout en andere omliggende woonplaatsen.

 

 

Zelfbouw klein zwembad

 

Wat maakt APP A Perfect Pool nou zo bijzonder?

Ten eerste staat de klant altijd centraal bij ons, alles mag en niets moet. Doordat wij samen met u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en de manier waarop het bad gerealiseerd word. Dat kan namelijk op veel verschillende manieren. Hieronder vind u een paar voorbeelden.

-U gaat het zwembad helemaal zelf bouwen, dan haalt u alleen de materialen bij ons. Wel verzorgen wij kosteloos bouwtekeningen zodat u geen fouten kan maken bij het monteren.

-Als u zelf het zwembad gaat bouwen kan het plaatsen van de folie vaak een lastige klus zijn. Dit kunt u door ons laten doen, net zoals het opbouwen van de technische ruimte.

-Wij kunnen ook van het begin af aan alles voor u realiseren zodat u niets hoeft te doen. Van het graafwerk tot de eindfase, niets is voor ons te gek.

-Naast dat wij alles voor uw zwembad kunnen realiseren kunnen wij dat ook voor uw tuin. Dit doen we doormiddel van terrastegels langst het zwembad, beplanting, tuinhuizen enzovoort

 

 

Aanleg van een zwembad in Ulvenhout

 

Een professioneel zwembad aanleggen is niet zo makkelijk dan dat het lijkt. De bouwkundige werken besteden wij daarom ook altijd uit. De werken besteden wij uit aan Franken Bouwbedrijf, ons vaste contact voor werken in de Benelux. Waarom wij alleen werken met Franken Bouwbedrijf leest u hier.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom, de koffie staat klaar! In onze mooie grote showroom kunnen wij u van alles laten zien en uitleggen over de verschillende zwembaden, soorten afdekkingen, verwarmingen of waterbehandelingen.

 

Bel ons direct op of neem contact met ons op!