ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN BRASSCHAAT?

 

Een zwembad aan laten leggen of zelf bouwen in Brasschaat?

APP A Perfect Pool: Voor het laten aanleggen of zelf bouwen van een zwembad.

 

Het gehele jaar zijn wij veel te vinden in de regio van Brasschaat. Zo hebben wij bewezen dat over de grens werken voor ons geen probleem is. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit zoals het plaatsen, renoveren of onderhouden van uw zwembad.

 

 

 

Wij zijn gevestigd in Roosendaal, dit is net over de grens bij Essen maar veel van onze klanten komen uit Brasschaat en omstreken. Het is maar 40 minuten rijden vanaf u naar onze toonzaal. Veel van onze werken zijn te vinden in Brasschaat, Schoten, Brecht, Sint-Job-in-‘t-Goor, Kalmthout, Kapellen en andere omliggende woonplaatsen.

 

renovatie aan een zwembad te Brasschaat

 

Waarom kunt u kiezen voor APP A Perfect Pool?

Bij APP A Perfect Pool kan alles en moet niks, zo kunt u zelf bepalen wat voor zwembad u wilt aanschaffen en wat de kosten mogen zijn. Hieronder enkele voorbeelden:

-U kunt het zwembad helemaal zelf bouwen. U kunt bij ons de materialen halen voor in en rond het zwembad. Geheel kosteloos verzorgen wij tekeningen van de bouw van het bad. U hoeft dan geen fout te maken door te bepalen waar de inbouwdelen gemonteerd moeten worden.

-U kunt zelf het zwembad bouwen maar u laat ons de technische ruimte bouwen en het zwembad bekleden met zwembadfolie. Dit is toch het lastigste van allemaal

-U laat het zwembad van het begin tot het einde helemaal door ons bouwen. Ook kunt u er voor kiezen om de tuin door ons te laten aanleggen. Zoals het plaatsen van bestrating, beplanting, tuinhuis etc. Zo hoeft u niks te doen.

 

Bijna alles voor APP A Perfect Pool zelf uit, u heeft dus te maken met een bedrijf. Dit is tijd- en kosten besparend

 

Één van onze tevreden klanten in Schoten

 

Het aanleggen van een professioneel zwembad is niet zo simpel als dat het lijkt. Het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is hier dus van toepassing. Daarom besteden wij de bouwkundige werken altijd uit aan Franken Bouwbedrijf. Dit is onze vaste partner voor het aanleggen van een zwembad binnen de Benelux. Waarom wij kiezen voor Bouwbedrijf Franken kunt u hier lezen.

 

Een zwembad aanleggen of bouwen?

Alles kan en niets moet! Dit is een van de redenen waarom u het beste een zwembad kunt kopen bij APP A Perfect Pool. In elke tuin past een zwembad, het belangrijkste is natuurlijk uw budget. Of het nu een staalwand zwembad, een polyester zwembad, een houten zwembad of een bouwkundig zwembad wordt. Samen met u komen we er ongetwijfeld uit!

 

Zwembad lamellen plaatsen in Brasschaat

 

Wij van APP A Perfect Pool nodigen u graag uit om bij ons langst te komen in onze toonzaal. In onze toonzaal kunnen we u van alles laten zien, demonstreren en uitleggen over de verschillende zwembaden, afdekkingen, verwarming, waterbehandeling en nog veel meer.

 

Bel ons direct of neem contact met ons op!