ZWEMBAD AANLEGGEN OF ZELF EEN ZWEMBAD BOUWEN IN BLARICUM?

 

Een zwembad aanleggen of zelf bouwen in Blaricum?

Heeft u interesse in het kopen van een zelfbouw zwembad of wilt u een geheel zwembad laten aanleggen? Bij APP A Perfect Pool bent u altijd aan het juiste adres voor al uw zwembadwensen. Wij bouwen en renoveren zwembaden en leggen lamellen, randstenen en zwembadfolie aan in de regio Blaricum.

 

 

APP A Perfect Pool zit gevestigd in Roosendaal, maar bedient zowel klanten in de regio Roosendaal, als in de regio Blaricum. Met regio Blaricum kunt u denken aan: Huizen, Huizerhoogt, Eemdijk, Bunschoten, Eembrugge, Baarn, Soest, Bussem en Naarden.

 

Waarom een zwembad kopen bij APP A Perfect Pool?

Voor het kopen van een zwembad moeten er veel keuzes worden gemaakt. Wat voor zwembad wilt u kopen? Aan welke eisen moeten het zwembad voldoen? Wat past het beste in het budget? Wat kan ik misschien zelf doen voor het aanleggen van het zwembad? Wat moet er allemaal onderhouden worden als het zwembad eenmaal geplaatst is? Met deze vragen kunnen de professionals van APP A Perfect Pool u uiteraard helpen. Bij ons is het mogelijk geheel zelf te bepalen hoe het zwembad geplaatst gaat worden. Enkele voorbeelden kunt u hieronder lezen:

 

-U kunt ervoor kiezen het zwembad geheel zelf te bouwen en bij ons aankloppen voor al uw vragen en een bouwtekening, zodat u geen onnodige fouten hoeft te maken tijdens de zelfbouw van uw zwembad. In het geval u al uw benodigde producten voor uw zwembad bij APP A Perfect Pool koopt, dan maken wij geheel kosteloos de bouwtekening voor u!

-Het is ook mogelijk bepaalde taken voor het bouwen van een zwembad over te dragen aan APP A Perfect Pool. De meest voorkomende taken die worden overgedragen zijn het aanleggen van zwembadfolie en het installeren van de technische ruimte.

-Bij APP kunt u er ook voor kiezen om het gehele zwembad bij ons te kopen. Wij zorgen er dan voor dat alles van ‘A tot Z’ geregeld is, zodat u niet hoeft om te kijken naar de bouw van uw zwembad en alleen maar hoeft te wachten tot dat het er staat.

-Als laatst is het ook nog mogelijk het interieur van uw tuin geheel aan ons over te dragen. Wij zorgen ervoor dat u uw tuin niet meer terug herkent, nadat wij klaar zijn.

 

Bij APP A Perfect Pool kunnen wij u van dienst zijn met het bouwen van verschillende soorten zwembaden. Zo heeft u de keuze uit een staalwand zwembad, een polyester zwembad, een houten zwembad of een bouwkundig zwembad

 

Voor het aanleggen van een zwembad doet APP het grootste deel zelf. Dit is tijd en kosten besparend. Voor het aanleggen van professionele zwembaden, werken wij samen met het bouwbedrijf Franken. Dit is onze vaste partner in het bouwen van een zwembad, omdat dit bedrijf gespecialiseerd is in allerlei soorten graafwerkzaamheden.

 

Nog twijfels over het kopen van een zwembad?

Het is bij ons altijd mogelijk contact op te nemen voor al uw vragen. U kunt ons bereiken via de mail, de telefoon of u kunt een keer bij ons langs komen in onze showroom. Hier kunnen wij u alle verschillende zwembaden laten zien, en kunnen wij u demonstreren hoe de verwarming van het water werkt, hoe u het water schoon kunt houden en hoe de filtratie werkt.

 

Voor vragen kunt u ons mailen of bellen!