ZWEMBAD AANLEGGEN OF ZELF EEN ZWEMBAD BOUWEN IN BERGEN OP ZOOM ?

 

APP A Perfect Pool; voor het zelf gaan bouwen van een zwembad tot complete aanleg ervan door APP A Perfect Pool.

 

Wellicht hoeven wij ons niet meer aan u voor te stellen omdat u al van ons bestaan weet. Wij zijn immers al vele jaren de zwembad specialist in uw regio. Of u nu een kant en klaar zwembad wenst aan te schaffen (zeg maar een ‘bouwpakket’), zelf een zwembad wilt gaan bouwen (zelfbouw) of een compleet zwembad in de tuin wilt laten plaatsen… bij ons bent u aan het juiste adres. Maar ook voor enkel aanschaf van zwembadartikelen zoals zwembadpompen, lamellenafdekkingen, warmtepompen, zwembad chloor, etc. bent u bij ons op de juiste plaats. Net als voor de renovatiewerkzaamheden zoals nieuwe folie voor uw zwembad, randstenen voor het bad, etc.

 

Wij zitten fysiek met ons pand in Roosendaal, maar ook voor zwembadbouw of zwembad renovatie en zwembad reparatie in de regio van Bergen op Zoom hebben wij honderden tevreden klanten. U vindt mooie zwembaden van ons in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Woensdrecht, Halsteren, Poortvliet, Tholen, Lepelstraat, Wouwse Plantage, Wouw, Steenbergen, Ossendrecht en de meeste van de andere omliggende woonplaatsen.

 

 

Waarom APP A Perfect Pool ? Wat is dan onze kracht ?

Wij vinden het zeer belangrijk om alles naar wens van de klant uit te voeren. Bij ons is de klant nog wel de koning ! Alles mag en niets moet ! Samen met u bepalen we wat er gaat gebeuren.

 

U bent baas over uw eigen portemonnee en kunt dus zelf bepalen wat voor zwembad u wilt aanschaffen en wat het mag kosten. Hieronder enkele voorbeelden.

-U geeft ons bij wijze van spreken een schop en wij bouwen het zwembad voor u. Wij doen het graafwerk, de vloer storten, de muren metselen, de techniek van het zwembad aansluiten, etc. etc. Uiteraard is dit de meest prijzige optie.

-Als hierboven, echter wilt u ook uw tuin door ons laten aanleggen. Wij plaatsen dus terrastegels om uw zwembad, doen de beplanting, plaatsen een tuinhuis… u kunt het zo gek niet verzinnen of wij voeren het voor u uit.

-U gaat helemaal zelf het zwembad bouwen. U koopt bij ons de materialen en ontvangt van begin tot eind het gratis advies. Tevens ontvangt u geheel kosteloos tekeningen zodat u ziet hoe u het zwembad moet bouwen en zo voorkomt u dat u de inbouwdelen verkeerd gaat monteren. Mocht u tijdens de bouw tegen problemen of vragen aanlopen dan kunt u uiteraard altijd nog inschakelen.

-Net als hierboven, alleen laat u het zwembad wel door ons voorzien van de zwembadfolie. Deze klus is namelijk vaak hetgeen een eindklant / particulier niet zelf kan uitvoeren.

-U legt het zwembad zelf aan maar laat de technische ruimte door ons opbouwen omdat electrische aansluitingen niet uw ding is.

 

U ziet wel…. Alles mag en niets moet. Daarom kunt u voor het kopen van een zwembad altijd bij ons terecht.

 

Bad door ons gerealiseerd in Bergen op Zoom

 

Bijna alle zaken die bij het plaatsen van een zwembad horen voeren wij van APP A Perfect Pool zelf uit. U heeft dan ook maar te maken met één bedrijf. Hierdoor bespaart u tijd en dat is tevens kostenbesparend! Het kopen van een zwembad is simpel. Het aanleggen van een zwembad in zijn totaliteit is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Ook in de zwembad branche is daarom het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ van toepassing. Firma Franken Bouwbedrijf voert dan ook altijd de bouwkundige werken voor ons uit. Zij zijn de experts als het gaan om het uitgraven van een bad en het maken van gladde (waterpas) betonvloeren, muren, etc. Zij doen de werkzaamheden voor het bouwen van een zwembad binnen heel de Benelux voor ons. Waarom wij samenwerken met dit bouwbedrijf en geen enkel ander leest u hier.

 

Zwembad door ons gebouwd in Bergen op Zoom

 

Wilt u meer weten over het zelf bouwen of het laten aanleggen van een zwembad ?

Zoals gezegd kan bij ons alles maar niets hoeft ! Afhankelijk van wat u zelf doet aan het zwembad en het budget dat u beschikbaar heeft voor uw zwembad is er altijd wel een bad bij u in de tuin te plaatsen. De vraag is alleen of dit een houten bad, staalwand bad, opzetbad, polyester bad of bouwkundig bad zal kunnen worden. Kom eens bij ons langs (wij zitten immers in uw regio) en wij komen er ongetwijfeld met u aan uit.

 

Zwembad door ons vervaardigd in Bergen op Zoom

 

Komt u geheel vrijblijvend eens bij ons naar de showroom. Onder het genot van een bakje koffie bespreken wij met u alle mogelijkheden met betrekking tot een zwembad bij u in de tuin. In onze showroom kunnen wij u alles laten zien en uitleggen over zwembaden: de verschillende soorten zwembaden, de diverse afdekkingen, soorten van verwarming en waterbehandeling, etc. Tevens hebben wij op ons computernetwerk geen honderden, maar inmiddels vele duizenden foto’s van zwembaden welke bij hebben aangelegd of gerenoveerd. Daar zitten altijd wel soortgelijke baden bij als hetgeen u wenst. Wij kunnen u dus echt bijna alles laten zien.

 

Mogen wij u binnenkort verwelkomen ?

 

Bel ons direct of neem contact met ons op!