ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN ANTWERPEN ?

 

APP A Perfect Pool; voor het laten aanleggen of zelf bouwen van een zwembad in Antwerpen.

 

Er gaat geen week voorbij of wij leggen wel een zwembad aan (of renoveren een zwembad) in de regio van Antwerpen. Wij hebben dus wel degelijk aan onze zuiderburen bewezen dat wij de ideale partner zijn voor nieuwe of bestaande binnen- en buitenzwembaden. ongeacht of u van plan bent om zelf een zwembad te gaan bouwen of door ons een compleet zwembad wilt laten plaatsen: wij staan voor u paraat. En dat geldt dus ook voor renovaties zoals het vernieuwen van de randtegels, het plaatsen van een warmtepomp of lamellenafdekking, of het oplossen van uw lekkage.

 

Wij zijn gevestigd net over de grens bij Essen, maar veel van onze klanten zitten in Antwerpen en omstreken. Het is immers maar 20-40 minuten rijden vanaf u tot aan onze mooie toonzaal. Wij zijn meerdere malen per week te vinden in de regio Antwerpen. Denk hierbij aan Antwerpen zelf, Kapellen, Brecht, Kalmthout, Schoten, Brasschaat, Lier, Stabroek, Ranst en Schilde.

 

 

Waarom u voor ons zou kunnen kiezen ?

Het mooie aan APP A Perfect Pool is dat bij ons alles mag en niets moet ! U bepaald samen met ons wat er allemaal moet gebeuren en niet (wat bij sommige andere zwembadbouwers zo is) dat u alles door ons moet laten gebeuren zonder zelf wat kosten te mogen besparen door zelf wat te laten uitvoeren door derden. Enkele voorbeelden van wat bij ons allemaal kan bij het kopen van een zwembad:

– Het zwembad bouwt u helemaal zelf (zelfbouw). Alleen de materialen welke u in uw bad en buiten uw bad nodig heeft koopt u bij ons. Geheel gratis verzorgen wij de tekeningen van de bouw zodat u geen fout hoeft te maken door te bepalen op welke plaatsen (diepte etc.) in het zwembad u de inbouwdelen moet gaan monteren.

– Hetzelfde als de regel hierboven, maar u laat het zwembad wel door ons met zwembadfolie bekleden. Dit is toch het moeilijkste van het bouwen van een bad als je het aan de meeste mensen vraagt.

-Het bad doet u zelf aanleggen, maar u laat de technische ruimte door ons  installeren.

-U laat het zwembad van begin tot het eind door ons bouwen. U hoeft zelf niets te doen.

-Net als de regel hierboven. Maar tevens laat u de tuin door ons aanleggen (beplanting, bestrating, tuinhuis, etc.).

 

Bijna alles voert APP A Perfect Pool zelf uit, dus u heeft te maken met één bedrijf. Hierdoor bespaart u vaak tijd en is dit dus tevens goedkoop (kostenbesparend).

 

Een professioneel zwembad (zeker een overloopbad of infinitybad) laten bouwen is niet zo simpel als het lijkt. Daarom is het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ van toepassing. Juist daarom besteden wij de bouwkundige werken altijd uit aan Franken Bouwbedrijf. Zij zijn onze vaste partner voor het aanleggen van een bad binnen heel de Benelux. Waarom wij kiezen voor bouwbedrijf Franken leest u hier.

 

Twijfelt u nog of u een zwembad wilt bouwen of laten aanleggen ?

Wij kunnen het niet genoeg herhalen: Alles is mogelijk maar niets moet ! Daarom kunt u een zwembad het beste kopen bij APP A Perfect Pool. Voor alle tuinen is het mogelijk om er een zwembad in te plaatsen. Belangrijke factor is uiteraard uw budget. Afhankelijk hiervan (en of u zelf wat doet of alles wilt uitbesteden) wordt het een staalwand zwembad, een polyester zwembad, een houten zwembad of (onze voorkeur) een bouwkundig zwembad. Samen met u komen we er ongetwijfeld aan uit.

 

Wij nodigen u uit om zonder enige verplichting bij ons langs te komen in de toonzaal. Ongeacht of u een zwembad door ons wilt laten aanleggen of zelf een zwembad in de tuin wilt gaan bouwen en daarbij wat hulp nodig heeft, of er nog niet aan uit bent…. De koffie staat voor u klaar ! In onze opvallende toonzaal kunnen wij u alles laten zien, demonstreren en uitleggen over de verschillende soorten van zwembaden, de diversiteit in afdekkingen, verwarming, waterbehandeling, etc. Bel ons direct of neem contact met ons op!