ZWEMBAD AAN LATEN LEGGEN OF ZELF BOUWEN IN SCHOTEN?

 

Zwembad aanleggen of zelf bouwen in Schoten?

Het gehele jaar door zijn wij actief in de regio Schoten met het aanleggen, renoveren en onderhouden van zwembaden. APP A Perfect Pool is gevestigd in Roosendaal, net over de grens bij Essen. Over de grens werken is voor ons geen probleem, daar wij verscheidene klanten hebben in Schoten, Brasschaat, Wijnegem, Schilde, Ranst, Kapellen, Sint-Job-in-‘t-Goor en andere omliggende woonplaatsen. Vanuit Schoten is het slechts 30 minuten rijden naar onze toonzaal.

 

 

Waarom kiezen voor APP A Perfect Pool?

Als u een zwembad wilt laten aanleggen kunt u zelf bepalen wat voor zwembad u wilt kopen en wat de kosten hiervoor mogen zijn. Er zijn verschillende opties. Alles kan en niets moet.

 

Zwembadrenovatie in Schoten

 

-U kunt ervoor kiezen het zwembad door ons te laten aanleggen, eventueel inclusief bestrating, beplanting en tuinhuis.

-Een andere optie is om het zwembad zelf te bouwen maar de moeilijkere werken door ons te laten uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn onder andere het bouwen van de technische ruimte en het zwembad bekleden met zwembadfolie.

-Een laatste optie is om het zwembad helemaal zelf te bouwen. U kunt de materialen voor de aanleg van het zelfbouw zwembad bij ons kopen. Wij leveren u de materialen voor de aanleg van het zelfbouw zwembad en zonder extra kosten verzorgen wij u tekeningen voor de bouw van het bad. Er wordt zo zeker geen fout gemaakt bij het bepalen waar de inbouwdelen gemonteerd moeten worden.

 

Buiten de keuze wie de werken uitvoert heeft u bij APP A Perfect Pool ook de keuze tussen een binnenzwembad of een buitenzwembad. Verder wordt er ook gekeken naar de omvang van uw tuin, uw budget en uw gewenst soort zwembad. De keuze is aan u of het een staalwand zwembad, polyester zwembad, houten zwembad of een bouwkundig zwembad wordt. In samenspraak met u vinden we ongetwijfeld een geschikt zwembad naar uw wensen.

 

Als u het zwembad laat bouwen door ons wordt vrijwel alles door APP A Perfect Pool zelf uitgevoerd. Bouwkundige werken zoals een overloopbad of infinity bad worden altijd uitbesteed aan Franken Bouwbedrijf, onze vaste partner binnen de Benelux. Waarom wij ervoor kiezen om enkel met Franken Bouwbedrijf te werken kunt u hier lezen.

 

Geplaatste lamellenafdekking te Schoten

 

Ook als u uw zwembad wilt laten renoveren kunt u bij ons terecht. Indien u de randtegels wilt renoveren, een lekkage wilt oplossen of een nieuwe warmtepomp of lamellenafdekking wilt plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij APP A Perfect Pool bent u zeker van de laagste prijs doordat we bij de grotere zwembadbouwers horen en wij dus groot kunnen inkopen.

 

Vooraleer u een zwembad zal kopen, wilt u uiteraard goed geïnformeerd zijn. Bij APP A Perfect Pool bent u altijd welkom in de toonzaal. Hier kunnen we u alles demonstreren en gedetailleerde uitleg geven over verschillende zwembaden, verwarming, afdekkingen, waterbehandeling en nog veel meer. De koffie staat klaar voor u!

 

Bel ons direct of neem contact met ons op!