Waarom APP A Perfect Pool ?

Showroom en winkel aanwezig.

Vindt u het lastig om een keus via onze website te maken ? Wilt u de producten eens in het echt zien alvorens u een keus kunt maken ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken immers over een showroom waar wij u het nodige kunnen laten zien en demonstreren. Onze showroom fungeert tevens als winkel; alle basisproducten zijn bij ons zo af te rekenen en mee te nemen.

 

Klant is koning.

De klant is koning, een oude Nederlandse spreuk die je steeds minder in praktijk ervaart. Bij ons geldt dit echter nog steeds. Wij informeren u over alle mogelijkheden, geven tips en adviezen, maar u heeft 100% beslissingsvrijheid. Het is immers uw droomzwembad die wij bouwen en niet de onze. Wij dringen u geen type bad of specifieke merken op…. Wij kunnen u enkel onze adviezen, tips en ervaringen delen maar u heeft zelf de beslissingsvrijheid.

 

Levering en installatie binnen heel Europa.

Wij leveren zonder problemen al onze producten binnen heel Europa (en zelfs daarbuiten).
Ook installatie binnen heel Europa behoort tot de mogelijkheden. Zo hebben wij al diverse projecten buiten de Benelux verricht in o.a. Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, etc. Informeer naar de mogelijkheden.

 

24-uurs servicedienst.

Doordat wij naast ons eigen team ook een vast netwerk aan vakkundig personeel om ons heen hebben is het altijd mogelijk om u snel van dienst te kunnen zijn. Bij acute problemen kunnen wij u altijd binnen 24 uur van dienst zijn. Uiteraard geldt dit alleen maar voor de Benelux. Buiten de Benelux ligt de responsietijd hoger.

 

Vakkundig.

APP A Perfect Pool is een jong en dynamisch bedrijf dat veel expertise in huis heeft. Wij zijn van start gegaan in 2002 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 12 medewerkers. Doordat wij al behoorlijk wat jaren actief zijn hebben we al enorm veel kennis opgedaan door ervaring en door cursussen.

Daarnaast hebben wij een vast netwerk van ZZP-ers (Zelfstandigen Zonder Personeel) opgebouwd.
Deze ZZP-ers doen voor ons voornamelijk de bouwkundige werkzaamheden (denk hierbij aan graafwerkzaamheden, betonvloeren storten, muren opmetselen, stucwerk, rand- en terrastegels plaatsen, etc.). Dit zijn vakmensen met wie wij regelmatig samenwerken, zodat wij zeer goed op de hoogte zijn van hun speciale deskundigheid en ervaring. Door hier met een vast netwerk te werken begrijpen zij inmiddels als geen ander waar zij op moeten letten bij het bouwen van zwembaden.
Met ons team zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren. Wij werken zowel voor particulieren als projecten in de openbare markt, welke moeten voldoen aan de WHVBZ en VLAREM eisen. Goed om te weten is verder dat we indien nodig heel snel tot actie kunnen overgaan.

 

Voor ieder budget.

Wij leveren zwembaden voor ieder budget.
De eindprijs is afhankelijk van diverse keuzes die u maakt: bouwpakket of bouwkundig bad, bovengronds of ingebouwen bad, wel of geen afdekking, wel of geen verwarming, wel of geen verlichting, wel of geen tegenstroominstallatie, etc. Eén ding is zeker: we hebben een kwaliteitsbad voor ieder budget.
Ook sauna’s en spa’s zijn er voor ieder budget.
Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden

 

Kwaliteitsproducten.

Ongeacht welk budget u ter beschikking heeft: Wij gebruiken enkel kwaliteitsproducten met uitstekende garanties zodat u jarenlang kunt genieten van uw investering.
Laagste prijsgarantie. APP A Perfect Pool staat bekend als zeer vakkundig en toch betaalbaar. We werken op zo’n manier dat het afgeleverde werk van uitstekende kwaliteit is en de prijs voor u interessant. U kunt bij ons natuurlijk ook gewoon artikelen aanschaffen zonder dat wij het voor u moeten installeren. Ook hiervoor hebben wij de beste prijzen met op bijna alle artikelen de laagste prijs garantie.