stormschade aan uw zwembad

Heeft u stormschade of hagelschade opgelopen aan uw zwembad?

 

sinds vele jaren zijn wij gespecialiseerd om hulp te verlenen bij storm- en hagelschades door heel Nederland en België. In eerste instantie om in de eerste hulp te voorzien en later, indien nodig, een goede passende oplossing te zoeken. Er is geen enkele lamellenfabrikant waar wij niet mee samenwerken. Ongeacht het merk of type van uw lamellen, wij lossen het voor u op. Maar ook voor gescheurde zwembadfolie, schade aan uw technische installatie en alle andere schades met betrekking tot uw zwembad bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Veel consumenten zijn er niet van op de hoogte dat deze schade vaak gedekt wordt door de verzekering. Door onze jarenlange ervaring en relaties binnen het verzekeringswereldje zijn wij vaak in staat deze schade bij uw verzekering te incasseren. Wij verzorgen de communicatie met uw verzekering en beschikken altijd over de juiste papieren en informatie.

 

Door onze jarenlange samenwerking met vele experts staan wij goed aangeschreven als professionals in het oplossen van uw schade, en dat met het voor u beste resultaat. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, op ons bouwen en dat ook tijdens alle feest- en vakantiedagen. Telefonisch zijn wij niet altijd bereikbaar, maar via de mail proberen wij ook buiten kantoortijden een snelle respons te kunnen bieden.

 

Neemt u daarom gerust telefonisch contact op via 0165-393913 of per mail via info@aperfectpool.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.