Starline spa’s

Starline® is een Nederlands fabricaat, waarbij de spa’s ook effectief in de Benelux vervaardigd worden. Dit heeft als voordeel dat wanneer er vervangingsonderdelen benodigd zijn, deze snel voorhanden zijn.
Daarnaast staat Starline bekend om haar hoge kwaliteit en afwerkingsniveau. Al decennia lang is Starline exclusief distributeur van gerenommeerde whirlpoolmerken. Door de jarenlange kennis en ervaring met whirlpools heeft dit geleid tot een eigen productielijn whirlpools. Zo kunnen we voor u, namens Starline, een complete lifestyle van wellness en luxe creëren. Ontdek de weldaad van een Starline® whirlpool in uw tuin, op uw dakterras of in uw eigen wellness ruimte. Heerlijk ontspannen in warm water, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Ieder seizoen ervaart u de ontspanning en het comfort van een whirlpool (ook wel spa of jacuzzi genoemd).
Haal de luxe van wellness in huis met een Starline® whirlpool.

Prijzen zijn op aanvraag. Bezichtiging van deze modellen is op afspraak met ons mogelijk bij de fabriek in Valkenswaard.

 

Starline Spa Savannah

 

De Savannah is een compacte whirlpool met een zeer efficiënte indeling. Mede vanwege de geringe hoogte is deze whirlpool eenvoudig te plaatsen. In de spa kunt u kiezen om naast elkaar of tegenover elkaar te zitten. De ruime ligplaats is uitgerust met een ontspannende been- en rugmassage.

 

Model Augusta

 

De Augusta is groot genoeg voor de hele familie, maar ook zo compact dat deze spa in vrijwel iedere tuin of op elk (dak)terras kan worden geplaatst. De kenmerkende strakke en moderne vormgeving zorgt voor veel bewegingsruimte en is daardoor ook prettig voor kinderen.

 

Starline Spa Laura

 

De Laura heeft een uniek ontwerp met twee ligplaatsen naast elkaar. Beide ligplaatsen hebben een individuele voetmassage en een verschillende vormgeving. De impact-jet, de jet met het grootste formaat, zorgt voor een intense massage van de onderrug of de benen.

 

 

Starline Spa Anna

 

Whirlpool Anna is een zeer ruime en luxe whirlpool welke voldoende ruimte biedt om te ontspannen. De ronde vorm is niet alleen zeer esthetisch, het is ook de perfecte vorm om gezellig en sociaal samen te zijn met vrienden en familie.Alle zes ergonomisch gevormde zitplaatsen hebben een uniek en uitgebreid massagepatroon. Het ergonomische ontwerp en de verscheidenheid aan hydrojets (keuze uit 33 of 55 jets) zorgen voor een comfortabele en intense hydromassage. In de Anna 55 zijn maar liefst 4 zitplaatsen voorzien van een voetmassage voor een totale lichaamsmassage en ultiem ontspannen ervaring.

 

 

Starline Spa Lisa

 

De Lisa whirlpool brengt het beste van twee werelden samen door de combinatie van een ergonomisch ontwerp in een spa die in afmeting maar net iets meer dan twee bij twee meter is. Deze spa biedt uitgebreide hydromassages met een keuze uit 23 of 38 hydrojets.

 

 

 

Model Julia

 

De Julia heeft zeer royale en comfortabele zittingen en een ligplaats op basis van een voorgevormd design van de zittingen. Het ergonomische ontwerp van deze spa zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens de intense hydromassage.

 

 

Starline Spa Sophia

 

De Sophia is een zeer ruime whirlpool met verschillende typen zitplaatsen, voorzien van de meest uiteenlopende massage mogelijkheden. De kuip- en bankzittingen zijn royaal en variëren in diepte. U kunt in deze whirlpool zowel naast elkaar als tegenover elkaar zitten.