PLUG AND SWIM FILTERCABINE

 

Het eerste Plug & Play Zwembad Filtersysteem

Met alleen het aanleggen van een zwembad bent u er nog niet. U dient na te denken over de filterpomp, de zandfilter, de aansturing, het leidingwerk en de gewenste doseringen. De Plug & Swim Filter Cabin is dé oplossing voor ‘alles in één’ filtratie van uw zwembadwater. In de Filter Cabin zijn hoogwaardige zwembadproducten van merken als Sugar Valley, Blue Lagoon UV-C, Pentair en Sta-Rite op een efficiënte manier geïntegreerd en voorgemonteerd. Dit met het doel een zwembad op een effectieve, snelle en veilige manier te voorzien van een gebruiksvriendelijk en compleet filtratiesysteem.

 

Plug-and-play

De Plug & Swim Filter Cabin bestaat uit hoogwaardige geïsoleerde polyester panelen. Plug-and-play en van alle gemakken voorzien. De opbouw van de cabin is duidelijk, wat het installeren erg gemakkelijk maakt.

Door zijn weerbestendige karakter kan de Plug & Swim Filter Cabin in alle seizoenen buiten worden geplaatst. De cabin is geïsoleerd en vorstbestendig, wat bevriezen van het leidingwerk voorkomt. Indien er aanpassingen nodig zijn, is de Filter Cabin gemakkelijk bereikbaar voor de installateur. De werking van de gehele filtratie is geluidsarm, wat erg comfortabel is.

 

Modulair

Door het compacte modulaire design is de Filter Cabin gemakkelijk te transporteren. De Filter Cabin wordt in verschillende voorgemonteerde panelen aangeleverd. Het is duidelijk waar elke afzonderlijke module van de Filter Cabin gemonteerd dient te worden. Heeft u behoefte aan een extra apparaat in het filtersysteem, zoals een warmtepomp, warmtewisselaar of zonnepanelen? Met de uitbreidingsmogelijkheden van de Plug & Swim Filter Cabin is dit is geen probleem. Wij voorzien u van standaard aanpassingsstukken waardoor deze aanpassingswerken slechts enkele minuten vergen.

 

Snel

De montage van de Plug & Swim Filter Cabin verloopt uiterst snel en eenvoudig. Door het flexibele karakter van de Plug & Swim Filter Cabin kan deze overal, zowel binnen als buiten, snel en gemakkelijk gemonteerd worden. De Filter Cabin kan dichter bij het zwembad geplaatst worden, hetgeen enorme besparingen oplevert bij kap-, breek- en boorwerken, het graven van lange sleuven en het kortere leidingwerk. Een filtercabine is binnen enkele uren aangesloten en in bedrijf gesteld, wat een flinke tijdbesparing oplevert. Het is daarom voor een installateur vanaf nu mogelijk om bijvoorbeeld twee filters per dag aan te sluiten en in bedrijf te stellen. Naast tijdbesparing, levert dit een aanzienlijke kostenbesparing op.

 

Veilig

SIBO en haar partners voelen zich betrokken bij het welzijn van zwemliefhebbers en hun omgeving. Dit is dan ook één van de uitgangspunten geweest bij de samenstelling van de Plug & Play Filter Cabin. Met deze filter unit wordt een filtratiesysteem geleverd voor veilig, gezond en helder zwemwater. De Filter Cabin is gemakkelijk afsluitbaar, waardoor men kan voorkomen dat kinderen in aanraking komen met de apparatuur en chemicaliën. De zwemliefhebber kan hierdoor zorgeloos genieten van het zwembad.

Compleet

Door intensieve samenwerking met vooraanstaande leveranciers komen A-producten en expertise samen in de Plug & Swim Filter Cabin. De filtercabine heeft een doordachte en professionele uitstraling die past bij uw professioneel aangelegd zwembad. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en elke filtercabine is voorzien van een testlabel.

 

Indien u interesse in dit product heeft willen wij u vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen

 

Technische sprecificaties:

  • 3 x 63 mm aanvoer met kogelkranen, 2 x 63 mm retour, 1 x 50 mm afvoer met kogelkraan
  • Sta-Rite S5P1R zoutwater pomp & Sta-Rite Cristal-Flo T600 filter met Clearpro technologie
  • Bypass
  • pH & Redox sensor
  • Blue Lagoon 75 watt Saltwater UV-C unit
  • Sugar Valley Station met 2 doseerpompen voor pH en Chloor, of Sugar Valley Hidrolife (zoutelektrolyse) met 1 doseerpomp voor pH
  • Relais kast met alle elektrische aansluitingen voor de pomp, verlichting etc.
  • Voorzien van LED verlichting met bewegingssensor en standkachel als vorstbeveiliging