APP Nederland v.o.f. heeft zich in 2002 gevestigd en is door de jaren heen uitgegroeid tot de specialist op het gebied van zwembaden, sauna’s, spa’s en vijvers.Ons werkterrein is heel Nederland en België, maar zelfs klussen buiten de Benelux gaan wij niet uit de weg.

 

Naast dat wij alles met betrekking tot zwembaden, sauna’s, spa’s en vijvers leveren, behoort installatie ervan ook tot de mogelijkheden. Wij beschikken namelijk over eigen vakbekwame monteurs. Niet voor niets zijn er diverse hoveniers en zwembadbouwers die zo nu en dan onze expertise inschakelen omdat ze er zelf niet aan uitkomen.

 

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner in het realiseren van uw wensen nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze winkel en uzelf er van te overtuigen dat wij de beste keuze zijn omtrent het bouwen en/of onderhouden van uw zwembad, sauna, spa of vijver.

 

Wij zijn gevestigd op Belder 40 te Roosendaal. Daar hebben wij een showroom waar wij u het nodige kunnen tonen. U kunt hier altijd onaangekondigd langskomen al doet u er wel goed aan om vooraf een afspraak met ons te maken. Zo bent u er zeker van dat er iemand met voldoende kennis op dat moment aanwezig is om u te informeren. In onze showroom vindt u onder andere opzetbaden, sauna’s, courante zwembadartikelen en spa’s.