Onderhoud

APP A Perfect Pool kan naast de levering van uw complete zwembad en toebehoren ook het onderhoud van uw zwembad verzorgen. Het is namelijk van groot belang om bij het wisselen van de seizoenen op uw zwembad het nodige onderhoud te plegen. Dit uiteraard met de bedoeling een langere levensduur van uw zwembad en zwembadapparatuur te verkrijgen.

 

 

Als het begin van het zwemseizoen aanbreekt is het van belang om uw zwembad ruim (minimaal enkele weken) van te voren gereed te maken voor gebruik. Dit met de doelstelling dat het water nog een poosje de tijd krijgt om een goede balans te vinden tussen de PH en het chloor; de twee belangrijkste componenten van goed en gezond zwemwater.

Ook is het van belang om voortijdig de pompen en filters weer in werking te stellen. Uiteraard moet de winterafdekking weer de schuur in en moet het plaats gaan maken voor de zomerafdekking.

Maar daarmee bent u er nog niet ! Het is belangrijk om minstens 1 keer per week zaken als PH-waarde en chloorwaarde te controleren, en daar waar nodig middels het toevoegen van chemicaliën te corrigeren. Ook moet het zwembad met regelmaat gecleaned worden.

Aan het eind van het zwemseizoen moet het hele verhaaltje weer klaargemaakt worden voor de “winterslaap”. Het is dan van groot belang dat het water zo behandeld word dat deze minstens gedurende enkele maanden helder blijft; dat er dus geen algengroei in uw bad komt.

Met een goed onderhoudsplan van APP A Perfect Pool beleeft u langer, goedkoper en vanzelfsprekend meer plezier aan uw zwembad ! De prijs hiervan is totaal afhankelijk van uw persoonlijke behoeften. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met APP A Perfect Pool.

Het spreekt voor zich dat u ook voor losse adviezen omtrent uw onderhoud ten aller tijden kosteloos contact kunt opnemen met APP A Perfect Pool.