MagicStream

MagicStream® Laminar wekt een volledig transparante, gelijkmatige waterboog op die vanuit de rand van uw zwembad of vanuit de omliggende tuin ontspringt. ‘s Nachts wordt die transparante boog helder gekleurd met een LED-lamp.

 

Eigenschappen:
-De waterbogen kunnen tot 2 meter hoog gaan en tot 2,5 meter ver in uw zwembad spuiten.
-De installatie ligt gelijk met de boord van uw zwembad of met gelijk welk ander oppervlak: geen lelijke of onveilige randen.
-Kleureffecten ‘s nachts: de mogelijkheid om één kleur aan te houden of door een hele waaier kleuren te lopen.
-De waterstralen kunnen gemakkelijk op twee manieren aangepast worden: verticaal en links en rechts.
-MagicStream™ Laminars worden volledig geassembleerd geleverd en zijn klaar om geïnstalleerd te worden. Om ‘s nachts een spectaculair effect in het leven te roepen, is een LED-lichtbron inbegrepen. U hoeft alleen nog maar de leidingen en een zwembadtransformator van 12 volt voor de voeding aan te sluiten.

 

Kleur effecten:

-Kleur freeze modus : U kiest 1 kleur van licht. Het kleur verandert niet.

-Kleur verander modus: het kleur van het licht verandert automatisch, naargelang 1 van de 3 volgende programma’s:

1) Sync : de kleuren zullen veranderen met een interval van 10 sec.

2) Random : de kleuren zullen veranderen met ongeveer een interval van 10 sec maar in een volledige willekeurige volgorde.

3) Party : de kleuren zullen willekeurig veranderen en traag in het begin, dan zal het tempo toenemen, totdat de volgorde/reeks eindigt met snelle flitsen en strobes. De reeks herbegint dan, terug met de trage veranderingen in het begin.

 

Let op: Er wordt slechts 1 straal geleverd. Op de foto beneden staan 5 stralen zodat u feitelijk 5 van deze artikelen dient aan te schaffen. Informeer naar de scherpe kortingen bij afname van meerdere tegelijk.

 

Tevens zijn een transformator, papierfilter en Intellibrite controller vereist voor een correcte werking.