Intex spa’s

Er zijn diverse merken opblaasbare spa’s in omloop waarbij sommige vanwege veiligheid soorzaken uit de markt zijn gehaald. Andere merken hebben met faillissement te kampen gehad, waardoor u nu geen reservefilters e.d. meer van die systemen kunt verkrijgen. De Intex spa’s zijn al vanaf begin af aan een succes en zullen dat ook (net als hun zwembaden) ongetwijfeld blijven. Met een Intex spa bent u verzekerd van jarenlang genot !

Er zijn drie types in omloop, te weten:

 

 

PureSpa, Bubble Therapy.
Wij noemen deze modellen de Intex-bubbelbaden. Dit zijn spa’s met enkel een bubbelfunctie. Wij beschrijven het altijd als het ‘Centerparcs’-gevoel, omdat u dan vast weet wat wij bedoelen. Er zitten bij sommige modellen wel tot 120 gaatjes in de spa waaruit de duizenden bubbels komen en zo langs u lichaam glijden. Deze spa’s zijn de goedkoopste spa’s uit de Intex serie.

 

 

PureSpa, Jet Massage.
Wij noemen deze modellen de Intex-massagebaden. In tegenstelling tot bovengenoemde modellen hebben deze geen bubbelfunctie, maar een massagefunctie. De (meestal) vier krachtige jets welke zich in de wand bevinden zorgen voor een masserende straal.

 

 

 

PureSpa, Jet & Bubble Deluxe.
Wij noemen deze modellen de Intex-spabaden. Juist omdat deze spa’s zowel een bubbel- als massagesysteem hebben komen deze het meest overeen met de dure professionele spa’s. Alle genoemde mogelijkheden van de Intex bubbelbaden en Intex massagebaden komen in deze spa terug.

 

 

Accessoires
Alhoewel de Intex spa’s zeer compleet geleverd worden, zijn er nog accessoires te leveren welke uw ervaring nét wat prettiger maken. Denk hierbij aan trapjes, hoofdkussens, handdoekrekjes, extra filters en dergelijke..