Bouwkundig zwembad

Een bouwkundig bad of inbouw zwembad kan zowel binnen als buiten in de tuin worden aangelegd. Het zwembad kan geheel naar eigen wensen en smaak worden gebouwd. Zo kunnen de afmeting en diepte geheel naar eigen inzicht gekozen worden. De mogelijkheden van een bouwkundig zwembad zijn dan ook, zo ver de techniek toelaat, zeer verstrekkend.

 

Denkt u hierbij eens aan een infinity pool, zo’n zwembad waar geen einde aan lijkt te komen. Of misschien een prachtig zwembad waarvan de gehele filterinstallatie, van warmtepomp tot zandfilter, met een druk op de knop volledig geautomatiseerd wordt.

 

Wij helpen u dan ook met het hele traject. Van bouwtekening tot de uitleg van uw geautomatiseerde filterinstallatie. Onze monteurs zijn dan ook pas klaar als het zwembad klaar is voor de eerste duik.

 

Wilt u graag eens de mogelijkheden voor uw droom zwembad met ons bespreken? Dan hopen wij dat u snel eens langkomt bij onze showroom. Onze enthousiaste verkopers en technische mensen staan graag voor u klaar, net als de koffie!

 

Vanzelfsprekend kunt u ook op afspraak langskomen. Als u ons even belt, zorgen wij dat we een passende tijd en dag voor u hebben. Dan weet u zeker dat tijdens onze drukke zomerdagen er iemand voor u klaar staat als u langs komt.