Bouwkundige zwembaden zijn baden die altijd volledig op maat worden gebouwd. We kunnen zeker zeggen dat bouwkundige zwembaden bouwen één van onze specialismes is. Samen met onze vaste aannemers hebben wij al vele prachtige zwembaden in de regio Nederland en België (en daarbuiten) mogen realiseren. Van een relatief simpel bouwkundig bad tot een overloop zwembad, wij kunnen alles voor je naar wens bouwen.

 

Neem hieronder zeker eens een kijkje naar de verschillende opties in baden, en tientallen voorbeelden en foto’s van al eerder gerealiseerde projecten. Wil je meer informatie over een bouwkundig bad? Kom dan eens langs in onze showroom in Roosendaal of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

null

Voor onze klant hebben wij een compleet zwembad gebouwd. De witte folie maakt dat het water extra helder oogt. Bekijk de aanleg van dit zwembad van begin tot eind.

null

Bij dit schitterende overloop zwembad hebben wij de volledige technische zwembad installatie plus afwerking van het bad mogen verzorgen. Bekijk de aanleg van het zwembad van begin tot eind.

null

In Bavel hebben wij de complete bouw van dit prachtige zwembad gerealiseerd. Bekijk alle foto's van het project hier.

null

In Burg-haamstede is dit zwembad van alle gemakken voorzien. Bekijk meer foto's van de bouw hier.

null

Dit overloop zwembad is aangelegd door ons in hartje Rotterdam. Bekijk dit project van begin tot eind door hier te klikken.

null

In het centrum van Bergen op Zoom is dit zwembad geheel door ons aangelegd. Bekijk de volledige aanleg van begin tot eind hier.

null

Bij dit zwembad met poolhouse hebben wij van de grond af aan alles gerealiseerd. Bekijk het project van begin tot eind hier.

null

Dit zwembad van Camping uit en thuis te Bergen op zoom hebben wij volledig mogen aanleggen. Bekijk de aanleg van begin tot eind hier.

null

Aanleg van zwembad te Bergen op Zoom

null

Voor 'Elite Spa' in Zoetermeer hebben we dit binnenzwembad mogen realiseren . Bekijk de bouw van begin tot eind hier.

null

Een prachtig aangelegd zwembad in Sint-Willebrord. Bekijk de gehele aanleg hier.

null

Aanleg zwembad te Roosendaal

null

Bouw zwembad met adria blauwe folie

null

De aanleg van dit zwembad hebben wij volledig mogen verzorgen. Bekijk het project hier.

null

Aanleg zwembad 8 op 4 meter

null

Zwembad met opbouw roldeck

null

Aanleg zwembad met inbouw trap

null

Bouw bad met randstenen in Vrouwenpolder