Wie zijn wij Meer over de firma APP A Perfect Pool

APP Nederland v.o.f. heeft zich in 2002 gevestigd en is door de jaren heen uitgegroeid tot de specialist op het gebied van zwembaden, sauna’s en spa’s. Ons werkterrein is heel Nederland en België, maar zelfs klussen in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en zelfs daarbuiten gaan wij niet uit de weg.

Naast dat wij alles met betrekking tot zwembaden, sauna’s en spa’s leveren, installeren en bouwen wij ook zwembaden. Inmiddels hebben wij een ruime portfolio opgebouwd waarvan u een deel online kunt bekijken. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner in het realiseren van uw zwembadwensen nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze online portfolio en uzelf er van te overtuigen dat wij de beste keuze zijn omtrent het bouwen en/of onderhouden van uw zwembad, sauna of spa.

Klik hier om naar onze online portfolio te gaan…

Wij zijn gevestigd op Belder 40 te Roosendaal. Daar hebben wij een showroom waar wij u het nodige kunnen tonen. U kunt hier altijd onaangekondigd langskomen al doet u er wel goed aan om vooraf een afspraak met ons te maken. Zo bent u er zeker van dat er iemand met voldoende kennis op dat moment aanwezig is om u te informeren. In onze showroom vindt u onder andere opzetbaden, sauna’s, courante zwembadartikelen en spa’s.

Door middel van het menu navigeert u naar onze websites welke wij gevuld hebben met producten welke wij voornamelijk leveren voor zwembaden.
Staat het door u gewenste product er niet bij, schroomt u zich dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen vrijwel alles leveren op het gebied van zwembadmateriaal.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gespreid te betalen. Lees er alles over via deze link.

 

X