Bodemzuiger Smartkleen

Smartkleen bodemzuiger
De Smartkleen bodemzuiger is een instapmodel robot.
De SmartKleen zorgt voor een schone bodem en is geschikt voor zwembad tot maximaal 8 x 4 mtr en is geschikt voor vrijwel ieder type zwembad; liner, polyester of beton. De SmartKleen heeft een 12 mtr. lange snoer.
De SmartKleen heeft een intern filtersysteem, vuil zoals zand, gras en bladeren zijn absoluut geen probleem voor deze bodemzuiger.
Artikelcode: 12796-36
Prijs incl. BTW: € 479,00

Bij de Smartkleen heeft u geen afstandsbediening nodig, omdat deze geheel zelfstandig reinigt en zal zijn weg door het zwembad banen. De Smartkleen zal zich 2 uur lang automatisch door het zwembad laten lopen en na 2 uur uitschakelen. Is dan nog niet alles schoon? U kunt hem natuurlijk weer gewoon opnieuw aanzetten.
Zodra de Smartkleen klaar is met reinigen kunt u de bodemzuiger met beleid aan de snoer naar boven trekken. Zodra de SmartKleen boven water is kunt u de robot vastpakken aan het handvat.
Omdat het vuil van de SmartKleen in het interne filterreservoir terecht komt is het van belang om de filterzak regelmatig goed te reinigen. U kunt de onderkant van de bodemzuiger openen en de filterzak verwijderen. U kunt de filterzak gemakkelijk en snel uitspoelen onder de kraan. De filterzak is herbruikbaar en kan dus na het uitspoelen eenvoudig worden teruggeplaatst.
Weet u niet zeker of deze zwembadrobot de juiste keus is voor uw bad ?
Voor veel zwembaden is deze bodemzuiger een geschikte reiniger. Door bovenstaande toelichting hopen wij dat het voor u makkelijk te bepalen is of deze robot aan uw eisen voldoet voor het zwembad of niet. Mocht u toch niet weten welke bodemzuiger u moet kiezen neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.
U kunt deze bodemreiniger snel en gemakkelijk online in deze webshop kopen maar als u dergelijke bedragen liever niet online wilt overmaken is dat geen probleem. U bent altijd welkom in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een grote toonzaal en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten bodemzuigers, de voor en nadelen van het ene merk ten opzichte van het ander merk, etc. Maar ook over de overige zaken omtrent uw zwembad kunnen wij u goed informeren zoals de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc.
De koffie staat voor u klaar !

X